Yaralı Kuşa Hastane Desteği

Yaralı Kuşa Daday Devlet Hastanesi’nden Pansuman

Kastamonu’nun Daday ilçesinde şanssız bir kuş, yardımsever bir vatandaş sayesinde tedavi edildi. Çamkonak köyünde yaşayan Bahadır Demirci, yaralı kuşu bulduğunda hemen harekete geçti ve onu tedavi ettirmek için ilçe merkezine götürdü.

Veteriner kliniklerinin kapalı olması nedeniyle Bahadır Demirci, acil bir çözüm arayışına girdi. Kuşu, Daday Devlet Hastanesi Acil Servis Polikliniğine götürerek sağlık personellerinden yardım istedi. Sağlık personelleri, geleneklerini sürdürerek kuşun yarasına pansuman yaptı ve küçük misafiri tedavi etti. İyi niyetli vatandaşın bu davranışı, hem kuşun iyileşmesine hem de çevredekilere örnek olacak bir davranış olarak kaydedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Related Posts

Polikistik Böbrek Hastalığı Tedavisi

Polikistik böbrek hastalığı (PBH), toplumda yeterince tanınmayan ancak yaşam kalitesini ciddi biçimde etkileyebilen, genetik kaynaklı bir böbrek rahatsızlığıdır.

Sağlık Bakanlığı’ndan Ek Ödeme Uyarısı

Sağlık Bakanlığı kamu hastanelerine yazı gönderip, ‘Ek Ödemelerin Gecikmemesi’ konusunda uyarıda bulundu. Hekimsen konu hakkında açıklama yaptı. 

Özel Gereksinimli Bireyler İçin İlk Eğitim Tamamlandı

Özel gereksinimli bireyler için düzenlenen eğitim başarıyla tamamlandı. İzmir’de gerçekleşen eğitim üç gün sürdü. 

Klozetten 75 kat daha pis, salonda baş köşede duruyor! Karbonat tek çaresi

Evde en kirli yerin tuvalet olduğunu düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz. İngiltere’de yapılan bir araştırma, evdeki bu eşyanın klozet kapağından 75 kat daha fazla bakteri barındırdığını ortaya koydu. Özellikle evcil hayvan sahipleri için bu durum daha da endişe verici boyutlara ulaşıyor.

Sağ üst karın ağrısını asla hafife almayın

Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Veysel Ersan, karnın sağ üst tarafındaki ağrının ciddiye alınması gerektiğini, sürekli hazımsızlık, şişkinlik ya da sarılık gibi belirtilerin ciddi karaciğer veya safra kesesi hastalıklarının ilk sinyalleri olabileceğini belitti.

Uzmanı uyardı: Bulduğunuz çözümle oyalanmanız tanıyı geciktirebilir

Prof. Dr. Tevfik Özlü, “Akranlarınıza göre daha çabuk yoruluyorsanız, efor sırasında nefes darlığı hissediyorsanız, tek yastıkla yatmakta zorlanıyorsanız bunun sebebini mutlaka araştırın. Bulduğunuz çözümle oyalanmanız tanıyı geciktirebilir. Bazen, bu tanının gecikmesi tedavi fırsatının büyük ölçüde kaçmasıyla da sonuçlanabilir” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir