Sağlık Bakanlığı’ndan Ek Ödeme Uyarısı

Sağlık Bakanlığı Kamu Hastanelerine Ek Ödeme Uyarısında Bulundu

Sağlık Bakanlığı, kamu hastanelerine gönderdiği yazı ile ‘Ek Ödemelerin Gecikmemesi’ konusunda uyarıda bulundu. Hekimsen ise konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Hekimsen X hesabından yaptığı açıklamada, “Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü’nün, İl Sağlık Müdürlüklerine 05.05.2025 tarihli “Ek Ödeme Çalışma Takvimi” konulu yazı gönderdiğini belirtti. Bu yazıda, Sağlık Bakanlığı’na bağlı kuruluşlarda çalışan personele ödenen ek ödemelerin, daha önce yayınlanan Ek Ödeme Çalışma Takvimi’ne uygun olarak zamanında ve düzenli bir şekilde ödenmesi gerektiği konusunda uyarı yapıldı. Hekimsen, sosyal medya paylaşımları ve Bakanlık nezdinde yapılan görüşmeler sonucunda olumlu gelişmeler yaşandığını ve sağlık çalışanlarının mağdur olmaması için ek ödemelerin zamanında ödenmesinin takipçisi olacaklarını belirtti.”

Related Posts

Polikistik Böbrek Hastalığı Tedavisi

Polikistik böbrek hastalığı (PBH), toplumda yeterince tanınmayan ancak yaşam kalitesini ciddi biçimde etkileyebilen, genetik kaynaklı bir böbrek rahatsızlığıdır.

Özel Gereksinimli Bireyler İçin İlk Eğitim Tamamlandı

Özel gereksinimli bireyler için düzenlenen eğitim başarıyla tamamlandı. İzmir’de gerçekleşen eğitim üç gün sürdü. 

Klozetten 75 kat daha pis, salonda baş köşede duruyor! Karbonat tek çaresi

Evde en kirli yerin tuvalet olduğunu düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz. İngiltere’de yapılan bir araştırma, evdeki bu eşyanın klozet kapağından 75 kat daha fazla bakteri barındırdığını ortaya koydu. Özellikle evcil hayvan sahipleri için bu durum daha da endişe verici boyutlara ulaşıyor.

Sağ üst karın ağrısını asla hafife almayın

Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Veysel Ersan, karnın sağ üst tarafındaki ağrının ciddiye alınması gerektiğini, sürekli hazımsızlık, şişkinlik ya da sarılık gibi belirtilerin ciddi karaciğer veya safra kesesi hastalıklarının ilk sinyalleri olabileceğini belitti.

Uzmanı uyardı: Bulduğunuz çözümle oyalanmanız tanıyı geciktirebilir

Prof. Dr. Tevfik Özlü, “Akranlarınıza göre daha çabuk yoruluyorsanız, efor sırasında nefes darlığı hissediyorsanız, tek yastıkla yatmakta zorlanıyorsanız bunun sebebini mutlaka araştırın. Bulduğunuz çözümle oyalanmanız tanıyı geciktirebilir. Bazen, bu tanının gecikmesi tedavi fırsatının büyük ölçüde kaçmasıyla da sonuçlanabilir” dedi.

Uzmanından astım hastaları için iyi haber: “Biyolojik ajan tedavisi” acile başvuruları azaltıyor

Uzmanından astım hastaları için iyi haber: “Biyolojik ajan tedavisi” acile başvuruları azaltıyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir