‘Daha önce hiç yaşamadığım bir sevgiyi yaşadım, hâlâ yaşıyorum!’

Baba olmanın değerini MAG Babalar Günü özel içeriğinde anlatan Altan Gördüm, “Baba olmadan önce de bebek beklediğimizi öğrendiğimde zaten o güne kadar yaşamadığım büyük bir mutluluk içime doldu. Tabii bu mutluluk daha önce bilmediğim bir şey. Bir yandan da herhalde çok büyük bir sorumluluk demekti” şeklinde konuştu.

“HER ŞEYİN BİR BEDELİ VAR”

Genelde birçok erkeğin baba olmaktan çekindiği hatırlatılan usta oyuncu, kendisinin bu noktada çekingesinin olup olmadığı sorusunu cevapladı.

Bu biraz, erkeğin sorumluluk almak istemekten kaçınmasıyla ilgili zannediyorum. Yani suçlamayayım hemcinslerimi ama her şeyin bir bedeli var. Dediğim gibi, daha önce yaşamadığınız bir sevgiyi yaşayacaksanız; bunun da bir bedeli, bir sorumluluğu vardır. O yüzden benim öyle bir korkum yoktu, hatta dediğim gibi daha önce hiç yaşamadığım bir sevgiyi yaşadım, yaşıyorum hâlâ.

“BABA BİR DAĞDIR”

“Babalar Günü her ne kadar günümüzün dünyasında ekonomiyi canlandırmak için yapılan günlerden biri gibi düşünülse de; senede bir de olsa babaları hatırlamak, sevgiyi hatırlamak, Anneler Günü’nde anneleri hatırlamak önemli bir şey” ifadelerini kullanan Altan Gördüm, “Babalar Günü kutlu olsun. Herkes babalığının hakkını versin lütfen. Babayı bir cümle ile tanımlamak dedik ya; baba bir dağdır klasik söyleşiyle ve o dağın gölgesi kimi zaman güneşten kimi zaman soğuktan korusun çocuklarımızı; herkese kutlu olsun” açıklamasını yaptı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx