Fatih Terim’den Milli Takım’a destek! ‘Bizi yenmek hiç kolay değil’

Vincenzo Montella yönetimindeki Milli Takım, EURO 2024 F Grubu ilk maçında Gürcistan ile karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesi heyecan giderek artarken Teknik Direktör Fatih Terim’den EURO 2024 için Millilere destek geldi. 

ALMANYA KIRMIZI-BEYAZ

Gürcistan maçı öncesi Milli Takımımızı desteğe giden taraftarlar Dortmund sokaklarını adeta kırmızı-beyaza boyadı. Binlerce Türk taraftar meşaleler yakıp, tezahüratlar söyleyerek millilere destek oldu. Sokakları kırmızı-beyaza çeviren taraftarlar, daha sonra maçın oynanacağı stadyuma yürüdü.

FATİH TERİM’DEN DESTEK

Almanya sokaklarında EURO 2024 coşkusu devam ederken daha önce Milli Takım’ı çalıştırmış olan Fatih Terim de Tabii’ye konuştub ve şu sözlerle Millilere destek verdi:

Çok yetenekli bir takımımız var. İyi bir hocamız var. 0 güne göre en önemli ayrılık şu; dışarıda oynayan daha fazla futbolcumuz var. Yetenekli bir takımımız var, o gün de yetenekli bir takımımız vardı. Oyuncularıma haksızlık edemem. Zaten bunların da çoğu, dokunduğum oyunculardan bir grup. 0 yüzden açıkçası, Türk Milli Takımı’nı yenmek hiç kolay değil. Muhteşem maçlar oynadık. Çok güveniyorum onlara. Onlarla ilgili hayalim çok uzun. inşallah öyle olacak. Birinin, birini aratmadığı bir milli takımımız var. Bütün kalbimle, gönlümle onların yanındayım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx