Justin Timberlake’in yeni görüntüleri ortaya çıktı


Disney Channel’in çocuk yıldızlarından günümüze kadar ulaşan üne sahip isimlerden biri Justin Timberlake… Yanındaki ise ilk akla gelen diğer isim Britney Spears…

Justin Timberlake geçtiğimiz gün alkollü araç kullanma ve polise mukavemet etme nedeniyle gözaltına alındı.

New York eyaletine bağlı Long Island bölgesinde alkollü araç kullanırken polise yakalanan ve alkolmetreyi üflemeye itiraz eden şarkıcı, polis merkezinde elleri kelepçeli halde görüntülendi.

Yeni yayınlanan fotoğraflarda Timberlake’in gözlerinin kıpkırmızı olduğu görülüyor. Görgü tanıkları dünyaca ünlü yıldızın alkol aldığı mekanda berbat halde olduğunu, masalarda kalan içkileri dahi içmeye çalıştığını iddia etti.

Suffolk İlçe Bölge Savcılığı’nın yaptığı açıklamada, pop yıldızının Salı sabahı tutuklandığını ve resmi olarak suçlandığını söyledi. Timberlake, Long Island’daki ünlüler için popüler bir yaz destinasyonu olan Hamptons’taki varlıklı bir köy olan Sag Harbor’daydı.

Suffolk İlçesi Bölge Savcılığı, Timberlake’in suçunun siciline işlendikten sonra kefaletsiz serbest bırakıldığını açıkladı.

Kayıtlara geçen tutanaklarda çevirme sırasında Timberlake’in gözlerinin “kan çanağı ve camsı” olduğu ve “nefesinden güçlü bir alkollü içecek kokusu yayıldığı” belirtiliyor. Yetkililer, konuşmasının yavaşladığını ve memurların ayıklık testlerinde kötü performans gösterdiğini söylüyor. Aynı kayıtlara göre alkolmetre testini de reddetti.

Timberlake’in kendisini durduran memura “Bir martini içtim ve arkadaşlarımı eve kadar takip ettim” dediği iddia edildi. Polis memurunun ise yaşı nedeniyle Timberlake’i tanımadığı iddia edildi.

Justin Timberlake’in 26 Temmuz’da uzaktan bağlantı yoluyla Sag Harbor mahkemesine çıkması planlanıyor.

43 yaşındaki Timberlake, altıncı albümü Everything I Think It Was’ın dünya turuna çıkmaya hazırlanıyordu. Pop yıldızı geçmişte de alkol sorunu yaşadığını anlatmıştı.

New York eyaletinde alkollüyken araç kullanmaktan kaynaklanan cezalar arasında bir yıla kadar hapis, 1.000 dolar para cezası ve sürücü belgesinin en az altı ay süreyle askıya alınması yer alıyor.

Disney Channel Kids yıldızlarından Justin Timberlake, Britney Spears’ın hayatının aşkı olarak tanındı.

Çocukluk aşkı olan çift, fırtınalı süreçlerin ardından farklı yollara ayrılsa da zaman zaman yaşadıkları skandallar nedeniyle manşet oldu.

Justin Timberlake şimdi aktris Jessice Biel ile evli..

Ünlü şarkıcının Biel ile olan evliliğinden iki çocuğu var.

10 kez Grammy kazanan sanatçı aynı zamanda The Social Network ve Friends With Benefits filmlerindeki rolleriyle de tanınıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx