Palworld Özel Sunucu Desteği Xbox ve Game Pass Oyuncularına Sunuldu

Bu yılın öne çıkan oyunu Palworld, sonunda Xbox platformlarındaki oyuncuların en çok istediği özelliklerden biri olan özel sunucu desteğine kavuşuyor. Şu anda Xbox Insider programı aracılığıyla mevcut olan Palworld’ün yeni önizleme güncellemesi oyuna oyuna özel sunucular getiriyor.

Duyuruda, “Pocketpair yoğun bir şekilde çalışıyor ve artık çok istenen özel sunucu özelliğini hem Xbox hem de Windows’taki tüm Palworld Güncelleme Önizlemesi katılımcılarına sunmaya hazır. Oyuncular artık hem Resmi hem de Topluluğa Özel Sunuculara bağlanabilir.” ifadelerine yer veriliyor.

Steam sürümüne benzer şekilde, PC oyuncuları artık arkadaşlarını davet etmelerine ve onlarla özel dünyalarda maceraya atılmalarına olanak tanıyan özel sunucu örnekleri oluşturabiliyor. Daha önce Microsoft Store’daki Xbox ve PC oyuncuları 4 oyunculu ortak oyunla sınırlıyken Steam oyuncularının 32 oyunculu sunuculara erişimi vardı. Şubat ayında Microsoft ve Pocketpair oyuna özel sunucular getirmek için birlikte çalıştıklarını açıklamıştı.

Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One ve Microsoft Store’dan indirilen Windows PC sürümü, yeni yayınlanan bu özel sunucu dosyaları için uyumlu olacak. Öte yandan, Steam sürümüyle çapraz oynamanın şu anda mümkün olmadığı belirtiliyor.

Güncellemeyi almak için Xbox veya Windows oyuncularının öncelikle Xbox Insider olması ve Palworld’ün bir kopyasına sahip olması veya Game Pass’e erişimi olması gerekiyor.

Oyuncular, önizlemede olmalarına rağmen tüm orijinal kayıtlarını da saklayabilecek. Özel sunucu dosyalarının nasıl edinileceği ve sunucuların daha sonra nasıl barındırılacağı hakkında Pocketpair’den bir kılavuzu buradan görüntüleyebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx