Tecrübeli Analist: Bu 4 Altcoin Güçlü Boğa Sinyalleri Gönderiyor!

Bitcoin tüm dikkatleri üzerinde topluyor. Ancak tecrübeli teknik analist Rakesh Upadhyay, dikkatleri 4 altcoin üzerine çekiyor. Bitcoin’in yakın vadeli direncinin üzerine çıkma potansiyeli kripto sektöründeki duyarlılığı artırabilir mi? Analist, Bitcoin ve bu 4 altcoin’in teknik resimlerini değerlendiriyor.

BTC fiyat analizi: Boğalar pozisyonlarını koruyor

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere Bitcoin 68.000 dolar civarında bir dirençle karşı karşıya. Ancak boğaların ayılara zemin bırakmamış olması olumlu bir işaret. Bu durum, boğaların daha yüksek bir hareket bekledikleri için pozisyonlarını koruduklarını gösteriyor. 20 günlük üssel hareketli ortalama (64.109 dolar) yükselmeye başladı. Ayrıca, göreceli güç endeksi (RSI) pozitif bölgede. Bu da en az direnç yolunun yukarı yönde olduğunu gösteriyor. Eğer 68.000 dolar seviyesini aşarsa, BTC’nin 73.777 dolar seviyesindeki zorlu genel direnci yeniden test etmesi mümkün Ayılar yukarı yönlü hareketi engellemek istiyorsa, fiyatı hızlı bir şekilde hareketli ortalamaların altına çekmeleri gerekecek. Bunu yaparlarsa, BTC’nin 59.600 dolara ve daha sonra 1 Mayıs gün içi en düşük seviyesi olan 56.552 dolara düşmesi olası.

SOL fiyat analizi: Boğalar güçlerini artırmaya çalışıyor!

Solana (SOL) 15 Mayıs’ta hareketli ortalamaların üzerine çıktı. Dolayısıyla boğalar güçlerini artırmaya çalışıyor. Ayıların bir düzeltme başlatmaya çalışacağı 176 dolarda küçük bir direnç var. Aşağı yönde izlenmesi gereken temel seviye 162 dolarlık kırılma seviyesi. Fiyat bu seviyeden güçlü bir şekilde toparlanırsa, boğaların 162 doları desteğe çevirmeye çalıştığını gösterecektir. Bu da 176 doların üzerinde bir ralli olasılığını artıracaktır. SOL’un daha sonra 185 dolara kadar çıkması olası. Bu olumlu görüş, fiyatın düşmesi ve hareketli ortalamaların altına inmesi durumunda kısa vadede geçersiz olacaktır. Bunun da long likidasyonla sonuçlanarak altcoin fiyatını 140 dolara çekmesi olası.

AR fiyat analizi: Altcoin fiyatının 68 dolara yükselmesi olası

Arweave (AR) son birkaç gündür boğa trendinde. Boğalar 17 Mayıs’ta fiyatı 47,51 dolarlık genel direncin üzerine çıkardı. Ancak daha yüksek seviyeleri koruyamadı. Ayılar, fiyatı önemli bir seviye olan 20 günlük EMA’ya (40 dolar) çekmeye çalışıyor. Fiyat bu seviyeden güçlü bir şekilde toparlanırsa, boğaların düşüşlerde alım yaptığını gösterecektir. Bu da 50 dolarlık psikolojik direncin üzerine çıkma ihtimalini artıracaktır. Bu gerçekleşirse, altcoin fiyatının 68 dolara yükselmesi olası. Bu varsayımın aksine, fiyat keskin bir şekilde düşerse ve 20 günlük EMA’nın altına inerse, boğaların çıkışa koştuğunu gösterecektir. Bunun da 50 günlük SMA’ya (35 dolar) doğru bir düzeltmeyi tetiklemesi olası.

GRT fiyat analizi: Boğalar güçlü bir dönüş yapıyor!

Graph (GRT), boğaların 15 Mayıs’ta fiyatı hareketli ortalamaların üzerine çıkarmasının ardından bir rahatlama rallisi başlattı. 20 günlük EMA (0,29 dolar) yükselmeye başladı. Ayrıca, RSI pozitif alana yükseldi. Bu da boğaların bir geri dönüş girişiminde bulunduğunu gösteriyor. Alıcılar altcoin fiyatını, ayıların tekrar güçlü bir savunma yapacağı 0,35 dolarlık genel dirence itmeye çalışacaklar. 20 günlük EMA aşağı yönde kilit destek olmaya devam ediyor. Fiyat düşer ve bu seviyenin altına inerse, ayıların her küçük rallide satış yapmaya devam ettiğini gösterecektir. Bu durumun GRT’yi 0,26 dolara ve sonrasında 0,23 dolara düşürmesi olası.

FTM fiyat analizi: Altcoin boğa sinyalleri gönderiyor!

Fantom (FTM) 16 Mayıs’ta hareketli ortalamaların ve 0,79 dolarlık yatay direncin üzerine çıktı. Bu da toparlanmanın başladığına işaret etti. Hareketli ortalamalar bir boğa geçişinin eşiğinde. Ayrıca, RSI pozitif bölgeye yükseldi. Bu da boğaların oyuna geri döndüğünü gösteriyor. Ancak, ayıların kolayca pes etmesi pek olası değil. Fiyatı 0,79 dolara doğru geri çekmeye çalışacaklar. Boğalar bu seviyeyi desteğe çevirirse, FTM’nin 1,04 dolara yükselmesi olası. Aksine, fiyat düşer ve hareketli ortalamaların altına inerse, ayıların daha yüksek seviyelerde aktif kaldığını gösterecektir. Bunun da altcoin fiyatını 0,60 dolara çekmesi olası.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx