Ünlü oyuncu kiraladığı evi çöplüğe çevirdi! ‘Kanepeler bile idrar kokuyor’

‘Korkunç Bir Film’, ‘Lanetli Sevgili’ ve ‘Evimiz Hollywood’da’ gibi yapımlarda yer alan ABD’li oyuncu ve yazar Tori Spelling, 2006 yılında Kanadalı meslektaşı Dean McDermott ile nikah masasına oturmuştu.

Beş çocukları olan ikili, haziran ayında ise boşanma kararı aldıklarını sosyal medya sayfalarından yaptıkları bir açıklamayla duyurmuştu:

18 yıllık birlikteliğin ve 5 harika çocuğun ardından yollarımızı ayırmaya ve kendi yolculuğumuza başlamaya karar verdiğimizi büyük bir üzüntüyle bildiriyoruz. Sevgi dolu ebeveynler olarak birlikte anne-babalık yapmaya ve bu zor zamanda çocuklarımıza rehberlik etmeye ve onları sevmeye devam edeceğiz. Ailemizi sevgiyle kuşatmak ve bu süreçte yolumuza devam etmek için bu zamanı ayırırken, hepinizden mahremiyetimize saygı göstermenizi rica ediyoruz. Desteğiniz ve nezaketiniz için teşekkür ederiz.

“ARKASINDA BİR ÇÖPLÜK BIRAKTI”

Ayrılığın ardından zor günler geçiren Tori Spelling, ev sahibi ve komşularıyla karşı karşıya geldi.

Los Angeles’ın lüks Woodland Hills banliyösünde yedi aylığına kiraladığı iki katlı, beş yatak odalı, üç banyolu, havuzlu ve spa’lı, 15 bin dolar kira ödediği evinden çıkan Spelling’in, arkasında bir ‘çöplük’ bıraktığı öne sürüldü.

“TEMİZLİK EKİBİ ÇOK UĞRAŞTI”

Spelling ve beş çocuğu, mobilyalı olarak kiraladıkları evden kontrat süresi dolmadan çıkmaya karar verdi ve evden çıkarken sokağa yayılmış, atılmış mobilya, minder ve diğer ev eşyalarını içeren bir yığın bıraktı.

Spelling’in eski ev sahibi basına yaptığı açıklamada “Evimi tamamen çöplüğe çevirmişler. Temizlik ekibi, evi bu çöplerden kurtarmak için büyük bir konteyneri defalarca doldurup boşaltmak zorunda kaldı” dedi.

“DUVARLARDA NEYE AİT OLDUĞU BİLİNMEYEN İZLER VAR”

Ünlü ismin bir komşusu ise şu ifadeleri kullandı:

Tori’nin depozitosunu geri alacağından şüpheliyim. Evin her yerinde, koltuk ve minderlerde bile idrar kokusu var. Duvarlarda ise neye ait olduğu bilinmeyen bir takım izler var. Tori’nin depozitosu tüm bu hasarı karşılayamaz, en fazla iki kanepeyi değiştirmeye yeter!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx