Usta Analist: ETH Düşerken Bu 2 Meme Coin Zirveye Yarışacak!

SEC’in spot Ethereum ETF’lere yeşil ışık yakmasının etkisi azalıyor. Lider altcoin Ethereum 4 bin doları sınırını geçmeyi başaramadı ve satışla karşılaştı. Bu arada PEPE ve FLOKI gibi bazı meme coin’leri son hafta güçlü artışlar kaydetti. Bununla birlikte, onlar da irtifa kaybetmeye başladı. Ancak, popüler bir kripto analisti, bu iki meme coin projesinin zirveye doğru yarıştığını söylüyor.

Bluntz: PEPE’nin deposunda daha fazla gaz var!

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, piyasa bir ileri bir geri gidip geliyor. Lider kripto Bitcoin 70 bin dolardan lider altcoin Ethereum ise 4 bin dolardan geri sekiyor. Bununla birlikte su hafta meme coin dünyasındaki coşku devam etti. Son zamanların gözdesi Pepe, (PEPE) bu ay %140’tan fazla artış kaydetti. Bu da analistlerin dikkatini çekiyor. Bluntz takma adlı popüler analist, meme coin’i Pepe’nin bu artışlardan sonra bile deposunda daha fazla gaz kaldığını söylüyor. Analist, PEPE’nin 0,000028 dolarlık yeni rekor seviyelere yükseleceğini öngördüğü bir grafik paylaşıyor. Bu bağlamda analist, “Tüm zamanların en yüksek seviyelerine rağmen, PEPE’nin şimdilik en hızlı at olmaya devam edeceğini düşünüyorum.” diyor.

Kaynak: Bluntz

Bu arada, yazı sırasında, Pepe günlük bazda %8,5 kayıpla 0,00001474 dolardan işlem görüyordu. Meme coin Bluntz’ın hedefine ulaşırsa bu, %75’ten fazla bir yukarı yönlü potansiyele işaret ediyor.

Analist, bu meme coin için de güçlü titreşimler alıyor!

Analist daha sonra bir başka popüler meme coin olan Floki Inu’ya (FLOKI) bakıyor. Bluntz, FLOKI için de güçlü yükseliş öngörüyor. Bu doğrultuda Bluntz, “FLOKI’den PEPE öncesi tüm zamanların en yüksek titreşimlerini alıyorum. Grafik bence gerçekten güzel görünüyor.” diyor.

Kaynak: Bluntz/X

Grafiğine göre analist, FLOKI için tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,00044 doları öngörüyor. Bu arada yazı sırasında FLOKI, günlük bazda yaklaşık %8,4 kayıpla 0,0002702 dolardan el değiştiriyordu. Analistin hedefine ulaşması meme coin için mevcut konumundan yaklaşık %60’lık bir yükseliş anlamına geliyor.

Analist ETH/BTC için düşüş öngörüyor!

Analist ayrıca Bitcoin ve Ethereum paritesini (ETH/BTC) yakından takip ediyor. Bluntz, ETH/BTC’nin 0,06 BTC’ye (4.100 dolar) yükselmeden önce 0,052 BTC’nin (3.553 dolar) altına düşeceğini öngörüyor. Bu doğrultuda analist, şu açıklamayı yapıyor:

ETH/BTC‘de 12 saatlik ayı sapması ve net bir dürtüsel dalga yükselişi. Lütfen turbo göndermeden önce sarsıntıya izin verin.

Kaynak: Bluntz

Bluntz’a göre, parite son dönemdeki yükselişine rağmen ivme kaybediyor. Bu bağlamda paylaştığı grafik, bir düşüş eğilimini gösteriyor. Bu yazı sırasında ETH/BTC 0,05625 BTC’den (3.842 dolar) işlem görüyordu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx